Uitzending Gemist

Kalender


Kies een datum om alle gemiste uitzendingen van te tonen:

RTL gemistHeeft u een uitzending gemist van RTL4 oftewel RTL Gemist? Deze gemiste uitzending van RTL kunt u waarschijnlijk gewoon terugkijken op het internet. Voor meer informatie gaat u naar de website van RTL4 en RTL.

RTL 4 (Radio Televisie Luxemburg 4, rtlgemist) is een commerciële Nederlandstalige Luxemburgse televisiezender die sinds 1989 uitzendt op de Nederlandse televisie. RTL 4 valt onder RTL Nederland (voorheen de RTL/de Holland Media Groep), samen met RTL 5, RTL 7 en RTL 8. RTL 4 startte onder de naam RTL Véronique op 2 oktober 1989 als jongerenzender, maar werd in de loop van 1990 omgedoopt in RTL 4. RTL 4 heeft een aantal veranderingen doorgemaakt vooral in 1998 toen het logo werd veranderd en de programmering een vernieuwing kreeg. Ondertussen is RTL gemist een van de meest bekeken video-portals van Nederland.

Op Nederland 1 na is RTL4, gemeten in kijkcijfers, momenteel de best bekeken zender van Nederland.

De bekende slogan ‘Natuurlijk RTL4’ is bij iedereen bekend. RTL4 en rtlgemist is een echte commerciële zender die vooral groot is op het gebied van entertainment. En entertainment heeft RTL4 in alle vormen en maten. Zelfs het populaire ’RTL nieuws’ ziet er toch heel anders uit dan het NOS journaal. Niets over de inhoud maar het komt wat meer entertainend over. En de formule werkt, kijk maar naar de kijkcijfers.

Als mensen eenmaal op RTL4 hebben afgestemd komen ze niet meer weg. Overigens, het sauna-seizoen komt er weer aan! Als u een sauna kopen wilt, neem dan een kijkje op Giogiardino.com.

RTL gemist heeft een goede website waar veel informatie op te vinden is die op een prettige manier wordt gepresenteerd. Als men bijvoorbeeld naar de nieuwspagina gaat dan is dit een betere ervaring dan een bezoek van een online versie van de bekende dagbladen. Populaire programma’s hebben een eigen pagina met veel informatie zoals GTST. Als men door de pagina’s bladert en bijvoorbeeld ‘eten vandaag’, ‘van voordeel’ en ‘spelsalon’ bekijkt dan krijgt men het gevoel dat men lid is van een club en niet dat men een website van een televisiekanaal bezoekt.

RTL4 gemist

Een populaire zender heeft populaire programma’s en die wil men niet missen omdat er geen tijd was om de uitzending te bekijken. RTL gemist stelt u prima in staat om niets te missen. Op een duidelijke en speelse manier worden alle programma’s die reeds zijn uitgezonden en die men kan bekijken weergegeven en tevens kan men zien welke programma’s worden verwacht op RTL gemist zodra ze zijn uitgezonden.

Heel handig is het ook dat voor veel programma’s een samenvatting is te kiezen naast de keuze om de hele uitzending te zien.

Op de hoofdpagina van RTL gemist worden de programma’s gepresenteerd van de afgelopen week. Men kan echter bij populaire programma’s zoals ‘RTL Boulevard’ veel verder in de tijd terug gaan.

Bent u nog op zoek naar een vakantiebestemming? Neem eens een kijkje op Tripner!

Op zoek naar een interim manager? Kijk dan op de site van Jirtsin Beenhakker.